COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

SUA vor urmări OZN-urile altfel

24 noi. 2021,, 07:17   În lume
2152 0

Statele Unite ale Americii vor începe să monitorizeze OZN-urile într-un alt mod: Pentagonul a organizat un grup de lucru pentru a urmări obiecte zburătoare neidentificate, acum în structura Ministerului Apărării va exista o nouă unitate. Despre acest lucru a anunțat RIA Novosti.

Noua structură va primi o denumire mai lungă: Airborne Object Identification and Management Synchronization Group (AOIMSG).

"Grupul va sincroniza acțiunile din cadrul Ministerului Apărării și din întregul guvern al SUA pentru a detecta, identifica și atribui obiecte de interes în zonele speciale ale spațiului aerian. De asemenea, el va evalua și va reduce orice amenințări legate de siguranța zborurilor și securitatea națională", se arată în declarație.

În text se mai menționează și faptul că Ministerul Apărării ia foarte în serios rapoartele privind incursiunile oricăror obiecte zburătoare și investighează pe fiecare dintre ele.

La începutul lunii noiembrie, directorul american al Serviciului Național de Informații, Evril Haines, a declarat că în SUA au fost înregistrate întîlniri cu obiecte zburătoare neidentificate. Potrivit acesteia, experții nu pot găsi o explicație științifică pentru aceste fenomene.


În iunie, Serviciul american de informațiile a vorbit despre OZN-uri care amenință securitatea națională a țării. În primul raport despre OZN-uri al Serviciului de informații american, la cererea Congresului, au fost menționate 144 de cazuri de presupusă supraveghere a obiectelor neidentificate care nu pot fi explicate. În același timp, s-a remarcat în special faptul că unele obiecte "se mișcau contrar legilor cunoscute ale aerodinamicii".

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X