COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 523
Coronavirus stiri: 7843

SUA vor examina impunerea de sancțiuni împotriva Nord Stream-2

1 dec. 2021,, 07:25   În lume
1453 4

Democrații din Senatul SUA au convenit să revadă pachetul de amendamente la proiectul bugetului de apărare al țării pentru anul fiscal curent, care implică impunerea de sancțiuni pentru participarea la certificarea gazoductului Nord Stream-2. Despre acest lucru a anunțat TASS cu referire la publicația The Hill.

Potrivit publicației, conducerea Senatului lucrează asupra ajungerii la un acord privind adoptarea proiectului bugetului apărării. Conducerea fracțiunilor ambelor partide din Senat încă clarifică faptul dacă vreunul dintre legislatori se va opune acestei propuneri și va decide să o blocheze.
La 1 decembrie, deputații vor vota amendamentele la proiectul bugetului. Acest pachet a inclus o serie de propuneri ale republicanilor, inclusiv restricții împotriva companiilor pentru participarea la certificarea conductei de gaze.

Anterior a devenit cunoscut faptul că republicanii au blocat trecerea în continuare în Senatul Congresului SUA a proiectului bugetului de apărare al țării pentru următorul an fiscal. Proiectul bugetului apărării în valoare de aproximativ 770 de miliarde de dolari include, printre altele, sancțiuni împotriva Rusiei.

Construcția gazoductului a fost finalizată pe 10 septembrie. Potrivit directorului general al Gazprom, Alexei Miller, pe 6 septembrie, Nord Stream 2 AG, operatorul de construcție al Nord Stream 2

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X