AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 463 411  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 724     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 393
Transnistria stiri: 903
Criza energetică stiri: 728

SUA vor dezvălui pașii următori privind negocierile cu Rusia

17 ian. 08:00   Război în Ucraina
1679 4

Consilierul pentru Securitate Națională al președintelui SUA, Jake Sullivan, a declarat că săptămîna aceasta administrația americană va fi gata să dezvăluie măsurile ulterioare privind contactele cu Rusia. El a povestit despre aceasta într-un interviu acordat CBS.

Potrivit lui, Washingtonul va fi în măsură să ofere detalii suplimentare despre negocierile cu Rusia privind securitatea europeană, tansmite Noi.md.

"Noi menținem o legătură strînsă cu aliații și partenerii noștri, inclusiv cu ucrainenii... Lucrăm în strînsă coordonare cu privire la pașii următori. La începutul acestei săptămîni, vom putea împărtăși mai multe informații cu privire la următorii pași diplomatici ", a spus Sullivan.

La începutul lunii ianuarie, Jake Sullivan a vorbit despre planurile Washingtonului de a anunța date despre scenariul unui atac asupra Ucrainei, pe care Rusia l-ar pregăti în zilele următoare.

"Am văzut acest scenariu în 2014. Ei îl pregătesc din nou. Administrația va avea detalii suplimentare despre ceea ce vedem în calitate de pretext, pe care le vom împărtăși presei în următoarele ore", a spus el.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав