COVID-19 în MOLDOVA

SUA Trump îl acuză pe Biden că este controlat din umbră

SUA Trump îl acuză pe Biden că este controlat din umbră

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat luni pe contracandidatul său la alegerile din noiembrie, fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden, că este controlat din umbră de persoane neidentificate, transmite dpa.


'Este o persoană slabă, a fost slab toată viaţa (...) Nu ar trebui să candideze la preşedinţie', a afirmat Trump despre Biden într-un interviu pentru Fox News, adăugînd că democratul nu ar fi capabil să calmeze revoltele din SUA, transmite agerpres.ro.

După ce a susţinut că nu doreşte să discute despre Biden, Trump a continuat pe tema mai veche a tiradelor sale, conform căreia fostul vicepreşedinte, cunoscut ca moderat, este o unealtă a aşa-numiţilor socialişti radicali din Partidul Democrat. Preşedintele a făcut aluzie la o conspiraţie: 'Oameni de care nu aţi auzit niciodată. Oameni din umbra întunecată', a răspuns el la o întrebare despre presupuşii manipulatori ai celui care încearcă să îi ia locul la Casa Albă.

Trump a vorbit şi despre cei care 'controlează străzile' şi alţi 'bandiţi' în 'uniforme negre, cu arme'. Comentariile sale sînt legate de incidentele din mai multe oraşe americane, în cursul protestelor împotriva rasismului şi a violenţei poliţiei, un subiect care domină dezbaterea politică înaintea alegerilor prezidenţiale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load