COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

SUA nu vede nici un sens în participarea la "formatul Normandia"

21 iul. 18:25   În lume
1273 1

Departamentul de Stat al SUA nu vede niciun sens ca partea americană să participe la "formatul Normandia", relatează RIA Novosti, citînd cuvintele consilierului Departamentului, Derek Scholl.

"Participarea SUA în formatul Normandia nu este ceea ce va ajuta la rezolvarea problemei din estul Ucrainei", a declarat Scholle în cadrul unei întîlniri de la Kyiv. În același timp, consilierul Departamentului de Stat a spus că SUA doresc să "soluționeze aceste neînțelegeri și să forțeze Rusia să oprească ceea ce face".

Scholle a spus că problema rezolvării situației din Donbass va fi ridicată la viitoarea întîlnire a președinților SUA și Ucrainei, Joe Biden și Volodymyr Zelensky, la Washington.

Formatul Normandia este un format de negocieri pașnice care vizează încheierea conflictului din sud-estul Ucrainei, la care participă Kyiv, Moscova, Berlin și Paris.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽