X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Străzile Varșoviei, transformate în băi cu aburi (FOTO)

12 dec. 2019,, 21:03   Externe
3071 0

Mai multe cartiere din capitala Poloniei, Varşovia, au fost acoperite de o pătură groasă de abur.

Totul a pornit de la o conductă de apă caldă care s-a spart şi a transformat străzile în băi cu bur. Traficul rutier a fost dat peste cap pentru cîteva ore.

Prin spărtura din conductă au ieşit tone de apă fiartă, care, în contact cu aerul rece din Varşovia, s-au transformat în abur. Dimensiunea dezastrului a fost vizibilă mai clar din filmările cu drona, mai ales că de la sol nu se vedea mare lucru. Autorităţile au dat asigurări că, în afara lipsei vizibilităţii, nu există alte pericole.

Kamil Dabrowa, reprezentant al Primăriei: “Aburul în sine nu este periculos pentru sănătatea locuitorilor din zonă. În ultimele ore, aburul a dispărut parţial, iar cel care a mai rămas nu deranjează activitatea normală a populaţiei. Reprezentanţii Primăriei şi ai Poliţiei sînt pe teren şi acţionează pentru dirijarea traficului.”

Locuitor: “Totul a fost inundat, nu se putea vedea nimic. Aburul şi ceaţa au fost îngrozitoare, nu se vedea nimic, nici maşini, absolut nimic.”


Reprezentanţii primăriei din Varşovia au precizat că reţeaua de încălzire a oraşului este administrată de o companie particulară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?