TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Strănepotul fostului dictator Mussolini candidează la alegerile europarlamentare

Strănepotul fostului dictator Mussolini candidează la alegerile europarlamentare

Strănepotul fostului dictator Benito Mussolini candidează la alegerile europarlamentare din partea unui mic partid de extremă-dreapta din Italia, a anunţat acesta într-un interviu pentru cotidianul italian Il Messaggero, relatează Reuters, citat de Mediafax.

Caio Giulio Cesare Mussolini a declarat pentru cotidianul italian că va candida la alegerile din 26 mai din partea Partidului Fraţii Italiei, de extremă-dreapta.

Acesta este născut în Argentina, are 50 de ani, este un fost ofiţer pe submarin şi are propria sa afacere în Emiratele Arabe Unite şi a declarat că nu a avut nicio experienţă politică, a „respirat politică” întreaga sa viaţă.


„Foarte mulţi oameni vor să îl pună pe Mussolini pe buletinul de vot”, a declart acesta în interviul pentru Il Messaggero.

El a argumentat că nu a optat pentru numele de Mussolini, dar nici pentru prenumele său care este varianta italiană a numelui lui „Gaius Julius Caesar” - renumitul împărat roman.

Acesta a adăugat că dacă va fi ales va „apăra interesul naţional cu toate acţiunile şi voturile mele”, descriindu-se ca un „post-fascist care face referire la acele valori într-un mod non-ideologic”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load