COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Statuia din lemn a Melaniei Trump a fost înlocuită cu o replică din bronz

O statuie din bronz a primei-doamne a Statelor Unite, Melania Trump, a fost instalată marţi lîngă oraşul ei natal, Sevnica, în sud-estul Sloveniei, pentru a înlocui originalul din lemn incendiat în iulie.

Sculptura din lemn a Melaniei Trump a fost incendiată în noaptea de 4 iulie, cînd americanii sărbătoreau Ziua Independenţei. Urcată pe un trunchi de copac în mijlocul unui cîmp, noua statuie din bronz prezintă trăsături aspre şi o faţă de nerecunoscut a primei-doamne a Statelor Unite, notează adevarul.ro.

Alături se află o placă inscripţionată cu mesajul „Această statuie este dedicată amintirii eterne a unui monument pentru Melania care se afla în această locaţie”. Statuia originală din lemn, comandată de artistul american Brad Downey, care locuieşte în Germania, la Berlin, a fost sculptată cu un fierăstrău de către artistul local Ales Zupevc.

Sculptura din lemn a fost pictată cu albastru pal, amintind astfel de haina pe care Melania Trump a purtat-o la ceremonia de învestire a soţului ei, Donald Trump. Noua statuie nu are culori.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load