TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Starul din Vikings s-a logodit cu o brunetă superbă

Alexander Ludwig este unul dintre cei mai rîvniți și îndrăgiți actori, însă se pare că și-a găsit dragostea adevărată. După despărțirea de Kristy Dawn Dinsmore, actorul și-a făcut o nouă iubită cu care s-a și logodit.

Alexander Ludwig, pe care probabil îl recunoașteți din rolurile sale pe care le-a interpretat perfect în "Vikings" sau "The Hunger Games", și-a anunțat logodna cu noua parteneră, Lauren Dear.

Deși nu a trecut mult timp de cand s-au cunoscut, cei doi se înțeleg perfect și au un cuplu de invidiat.

Actorul în vîrsta de 28 de ani a postat în mediul online o serie de fotografii cu Laurent, însă nu sînt unele obișnuite. Bruneta superbă s-a lăsat fotografiată cu inelul de logodnă pe deget, semn că Alexander a decis să facă pasul cel mare.

Alexander Ludwig pare foarte îndrăgostit de noua parteneră din viața lui, iar mesajul pe care l-a transmis alături de fotografie este unul de-a dreptul emoționant și drăguț. "Goldilocks și Bambi vor trăi fericiți pînă la adînci bătrîneți.", a mărturisit actorul, plin de emoții.


Reacțiile fanilor nu au încetat să apară, iar Alexander a ținut neapărat să le muțumească tuturor pentru urările frumoase. "Da, sunt cel mai norocos bărbat din întreaga lume să o am [pe Lauren] alături de mine.", a mai spus el, relatează Unica.

Cu ce se ocupă Lauren Dear

Lauren Dear este de-a dreptul o femeie puternică și independentă. Aceasta este fondatoarea unei agenți de management și marketing, LAF Agency.

Cei doi au făcut relația publică în luna iulie a anului acesta prin intermediul rețelelor de socializare. Înainte de a o întâlni pe Lauren, Alexander a avut o relație cu actrița Kristy Dawn Dinsmore, una dintre colegele sale de pe platourile de filmare ale serialului Vikingii.

Următorul serial în care va juca Alexander Ludwig este dramă Starz Heels, care pune foarte mult accent pe lupte, relatează Just Jared.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load