COVID-19 : VACCINAȚI 1 006 241  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 542(+20)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 527
Coronavirus stiri: 7857

Sora lui Kim Jong-un, prima apariţie publică după aproape 2 luni

4 iun. 2019,, 20:30   În lume
2188 0

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, a apărut pentru prima oară în public după aproape două luni, la puţin timp după ce un ziar sud-coreean spunea că a fost retrogradată temporar în urma eşecului summitului de la Hanoi, transmite EFE.

Agenţia oficială KCNA a informat că sora liderului împreună cu acesta și cu mai mulţi înalţi oficiali ai regimului au asistatla una dintre celebrele manifestări artistice de masă organizată luni la Phenian.

În imaginile difuzate poate fi văzută Kim Yo Jong, la loja oficială, în dreapta soţiei lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care la rîndul său stă lîngă soţul său.

Ultima apariţie în presa nord-coreeană a surorii lui Kim Jong Un a fost consemnată în urmă cu 52 de zile, la sesiunea inaugurală a celei de-a 14-a legislaturi a Adunării Populare Supreme.

Dat fiind faptul că Kim Yo Jong este considerată mîna dreaptă a fratelui său, absenţa ei din vizita efectuată de liderul de la Phenian în Rusia, în aprilie, unde s-a întîlnit cu preşedintele rus Vladimir Putin, a atras atenţia mass-media.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X