COVID-19 în MOLDOVA

Soluția italiană pentru o vacanță de lux în vreme de pandemie

Soluția italiană pentru o vacanță de lux în vreme de pandemie

Ca să nu rămînă cu vistieria goală, italienii reinventează afacerile în turism. Hotelierii, chiar și cei din locațiile exclusiviste, pun preț acum pe turiștii din țara lor.

Au creat un site special, prin intermediul căruia orice client care vrea cazare, spre exemplu la Roma, poate negocia direct cu reprezentanții hotelului ales. Atracția este și mai mare datorită prețurilor speciale, mai mici decît în orice altă perioadă, transmite Tvr.ro.

Să stai în centrul Romei cu numai 300 și ceva de euro pe noapte este o ocazie chiar și pentru italienii care nu au văzut capitala pînă acum.


Site-ul creat face legătura cu toate hotelurile de lux și nu numai din oraș.

Matteo Moretti, director general: "Au încredere în iniţiativa noastră, care este în linia strategiei de marketing create pentru aceste timpuri unice. Clienţii intră direct în legătură cu noi. Nu numai că îşi fac rezervări, dar cer şi informaţii despre Roma - ce au voie şi ce nu, dacă sînt deschise muzeele".

Noul instrument face ca prețurile să scadă, pentru că intermediarul, agențiile de turism, dispar din schemă.

La o singură noapte de cazare se face, în medie, o economie de 15%.

Ideea a dat deja roade.

Deși starea de urgență a fost prelungită în Italia pînă în octombrie, cele 300 de hoteluri din Roma care s-au alăturat acestui proiect sînt pline, la capacitatea admisă pentru a păstra distanțarea fizică.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load