COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Soiuzmultfilm” va prezenta continuarea filmului animat ”Umka”

”Soiuzmultfilm” va prezenta continuarea filmului animat ”Umka”

Soiuzmultfilm va prezenta partea finală a trilogiei despre puiul de urs pe nume Umka. Premiera va avea loc în decembrie, la cea de-a 50-a aniversare a desenului animat, potrivit ”Афиша Daily”, scrie noi.md cu referire la esquire.ru.

„Desenul animat va relata despre importanța prieteniei sincere și a relațiilor calde de familie, precum și va fi un exemplu de relații bune cu frații noștri mai mici. Acesta va fi concluzia logică a trilogiei despre Umka. În prima parte, ursulețul cunoaște lumea, în a doua – se maturizează și pleacă în călătorie, iar în a treia - se întoarce acasă. Acesta este un model clasic de trilogie: ontologie, inițiere și revenire, a explicat în Soiuzmultfilm.

Prima parte a desenului animat a fost lansată în 1969, continuarea cu denumirea „Umka își caută prieten” - în 1970. În a doua parte a poveștii, Umka s-a împrietenit cu un băiat-ciukcea, iar cînd oamenii au părăsit locul unde locuia ursulețul, el a plecat în căutarea prietenului său, fără să-i spună mamei sale.


Anterior, studioul Soiuzmultfilm a anunțat că va filma 26 de episoade noi ale filmului animat „Las că-ți arăt eu!” (Ну, погоди!), care anul acesta, de asemenea, marchează jubileul de 50 de ani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load