COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Şoferilor moldoveni li s-ar putea închide pînă şi accesul pe teritoriul Rusiei

Şoferilor moldoveni li s-ar putea închide pînă şi accesul pe teritoriul Rusiei

Guvernul rus analizează introducerea unui pachet de măsuri pentru a schimba radical situația privind pedeapsa șoferilor străini care neglijează regulile de circulație, scrie Kommersant.

Sisteme de blocare a roţilor, reţinerea automobilelor în caz de neplată a amenzii, instalarea unui sistem de camere la hotarele cu ţările Uniunii Euroasiatice, automatizarea transferului informaţiilor despre proprietarii de maşini de la Serviciul Vamal Federal la GIBDD, mărirea numărului de angajaţi ai poliţiei şi ai Serviciul Federal de Supraveghere a Transporturilor, sunt doar câteva dintre ele.

Proiectul foii de parcurs a Ministerului de Interne al Federaţiei Ruse ține cont de propunerile Ministerului Transporturilor, Ministerului Finanțelor, Serviciului Vamal Federal, guvernului Moscovei și altor departamente relevante.


Până la 1 februarie 2020, punctele de control de la frontiera cu țările Uniunii Economice Euroasiatice trebuie să fie echipate cu camere care vor înregistra numerele de înmatriculare ale tuturor mașinilor care intră pe teritoriul Federaţiei Ruse. Aceste date vor fi transmise în sistemul informațional al Serviciului Vamal Federal, iar de acolo Inspectoratului de Stat pentru Siguranța Rutieră (GIBDD).

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load