X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Sobciak, acuzată de PR din contul unei mănăstiri

28 iun. 2020,, 17:14   Război în Ucraina
2662 1

Asistentul starețului Serghii a răspuns declarației Kseniei Sobciak, potrivit căreia ea a fost atacată în Mănăstirea Sredneuralski (Uralul Central – nota red.).

Asistentul Egumenului Serghii a spus că, de fapt, nimeni nu a bătut-o pe Sobciak - ea a provocat un scandal pentru a face publicitate filmului său, relatează ntv.ru.

Vsevolod Mogucev: „Nimeni nu a lovit-o pe Ksenia. Ea a început isteria și a provocat un scandal. Acesta fost o campanie PR excelentă”.

Mai devreme, Sobciak a declarat că ea și echipa ei de filmare au fost atacate pe teritoriul Monastirii de măicuțe Sredneuralski (Regiunea Sverdlovsk). Potrivit prezentatoarei

TV, ea a fost împinsă și aruncată la pămînt, iar membrii echipei de filmare au fost bătuți.


Sobchak a venit la Mănăstirea Sredneuralski pentru a-l filma pe Egumenul Serghii (Nikolai Romanov), căruia i s-a interzis să țină slujbe după ce el a criticat închiderea temporară a bisericilor din cauza coronavirusului și a vorbit despre o „pseudo-pandemie”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?