COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Senatorul Pușkov: Recensămîntul din Crimeea nu poate deveni obiectul reacției MAE al Ucrainei

16 oct. 14:00   În lume
1482 0

Membrul Consiliului Federației, Alexei Pușkov, pe canalul său Telegram a comentat amenințările Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei, care a condamnat începerea recensămîntului populației ruse pe teritoriul Crimeei.

"Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei se preface că Kievul se ocupă cu organizarea de acțiuni prietenoase în privința Rusiei, iar Moscova, vedeți voi, se comportă "neprietenos". Și acum Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei ne amenință cu "replici", cu alte cuvinte, cu pedepse drept răspuns", a scris el, transmite Noi.md.

Senatorul a spus că recensămîntul din Crimeea nu este "treaba Ministerului ucrainean de Externe" și nu poate deveni obiectul reacției ministerului, deoarece peninsula face parte din Rusia. "În ceea ce privește "replicile", Kievul, care a întrerupt toate legăturile cu Moscova, nu mai are instrumente pentru a influența politica Rusiei", a adăugat el.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X