COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șeful MAE al Rusiei este indignat de atitudinea Germaniei față de solicitările oficiale în cazul Navalnîi

Șeful MAE al Rusiei este indignat de atitudinea Germaniei față de solicitările oficiale în cazul Navalnîi

Ministrul Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, este indignat de lucrul autorităților germane cu privire la solicitări oficiale a Rusiei în dosarul lui Alexei Navalnîi. Despre acest lucru a anunțat RIA "Novosti".

"Am adunat multe întrebări către colegii noștri germani cu privire la lipsa de atitudine față de solicitările oficiale pe care le trimitem la Berlin", a spus șeful MAE rus. Lavrov a reamintit că Germania nu a răspuns la solicitările părții ruse mai mult de o săptămînă și a reacționat arogant de fiecare data cînd le amintea despre aceasta, transmite lenta.ru.

Anterior, Ministerul rus de Externe a spus că nu au văzut dovezi concludente în declarațiile de la Berlin, în special despre urmele "Noviciok" în organismul lui Navalnîi. În plus, Rusia așteaptă un răspuns la cererea privind rezultatele testelor lui Nvalnîi la droguri, otrăvuri, metale grele și inhibitori ai colinesterazei.


Alexei Navalnîi s-a simțit rău în dimineața zilei de 20 august în timpul unui zbor de la Tomsk la Moscova, avionul a aterizat de urgență la Omsk. Pe 22 august, el a fost dus la o clinică din Berlin. Medicii au spus că el a fost otrăvit cu o substanță din grupul "Noviciok". Pe 7 septembrie, Navalnîi a fost scos din comă artificială.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load