TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Șeful MAE al Azerbaidjanului a refuzat să se întîlnească cu șeful MAE al Armeniei

Azerbaidjanul a propus să se amîne pentru 30 octombrie întrevederea șefului MAE al țării Ceyhun Bayramov cu copreședinții Grupului de la Minsk al OSCE, stabilită pentru astăzi. Acest lucru a fost relatat astăzi de către reprezentantul oficial al MAE al Azerbaidjanului Leyla Abdullayeva.

„Acum așteptăm confirmarea (noii date) din partea copreședinților”, a spus Abdullayeva.

În ceea ce ține de organizarea unei întrevederi între șefii MAE ai Azerbaidjanului și Armeniei, Abdullayeva a spus că inițial aceasta nu a fost prevăzută, informează korrespondent.az.

Vizita ministrului Afacerilor Externe al Azerbaidjanului Ceyhun Bayramovîn la Geneva a fost amînată. Potrivit Modern.az, detaliile acestei decizii nu au fost divulgate. MAE nu a făcut o declarație oficială în legătură cu vizita lui Ceyhun Bayramov în Elveția.

De menționat că la Geneva urma să fie organizată o întrevedere a ministrului Afacerilor Externe al Azerbaidjanului Ceyhun Bayramov și cel al Armeniei Zograb Manațakean cu copreședinții Grupului de la Minsk al OSCE.


Potrivit unor informații neoficiale, Azerbaidjanul a renunțat la întrevedere în semn de protest împotriva tragerilor cu rachete asupra orașului Barda, în urma cărora au decedat peste 20 civili.

Totodată se menționează că crimele Armeniei împotriva populației pașnice după anunțarea regimului de încetare a focului din considerente umane au făcut negocierile inutile.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load