COVID-19 în MOLDOVA

Secretarul general al ONU împărtășește poziția Moscovei în scandalul vizelor

Secretarul general al ONU împărtășește poziția Moscovei în scandalul vizelor

Secretarul general al ONU împărtășește poziția Moscovei cu privire la refuzul de a eliberara vize americane diplomaților ruși pentru a participa la Adunarea Generală a Organizației Mondiale, a declarat reporterilor Ghenadii Kuzmin, adjunctul ambasadorului rus la ONU.

Marți, la ONU a avut loc reuniunea Comitetului pentru relațiile cu statul gazdă al sediului ONU, la care s-a discutat problema refuzului eliberării vizelor americane către diplomați.

"Am reușit să convingem mai multe state că noi avem poziții corecte, că cererile noastre sînt corecte, că statul gazdă nu-și îndeplinește obligațiile în baza acordului privind sediul", a spus Kuzmin.


"A fost făcută declarația secretarului general al ONU, el împărtășește în totalitate poziția noastră", a adăugat el.
Kuzmin a mai spus că SUA au explicat refuzul de eliberare a vizelor către diplomați din motive de securitate, ceea ce, după cum a declarat reprezentantul adjunct, este absurd.

Statele Unite ale Americii, în cadrul sesiunii actuale a Adunării Generale a ONU, nu au emis vize către 18 diplomați din Rusia, inclusiv către membrii delegațiilor care vor lucra în Primul și al șaselea Comitet al organizației, care se ocupă, respectiv, cu dezarmarea și probleme juridice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load