COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Scrisoarea unei fetiţe de 6 ani: „Arestaţi coronavirusul, vreau să mă întorc la joacă”

Scrisoarea unei fetiţe de 6 ani: „Arestaţi coronavirusul, vreau să mă întorc la joacă”

Presa din Italia publică scrisoarea pe care Mia, o fetiţă de 6 ani, a trimis-o la sediul poliţiei din Torino. „Ultima dată cînd am ieșit din casă ca să merg la școală a fost în februarie”, scrie Mia.

Mia are 6 ani, locuiește la Torino și este elevă în clasa pregătitoare. Ar trebui să fie. Nu mai merge la şcoală de multă vreme, stă acasă şi desenează, precum alte mii de copii din Italia, curcubee sub care e scris „Andra tutto bene” – „Totul va fi bine”.

Luni, Mia a trimis o scrisoare poliţiei din oraşul în care locuieşte. Cîteva rînduri scrise cu majuscule, pe o foaie de caiet de matematică. Fetiţa le mulţumeşte poliţiştilor şi carabinierilor, pentru tot ceea ce fac ei zilele acestea, însă le transmite şi o mare rugăminte, scrie libertatea.ro.


Bună. Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc la Torino și ultima oară cînd am ieșit din casă a fost cînd am mers la școală și la cercetași. Era februarie. Voi, polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul. Vreau să mă întorc la joacă, cu prietenii mei.Vă mulțumesc pentru ceea ce faceţi.

În Torino, erau marți 2.496 de cazuri confirmate cu Covid-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load