COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Scandal în avion: Un pasager a vrut să deschidă ușa în timpului zborului

Scandal în avion: Un pasager a vrut să deschidă ușa în timpului zborului

Un pasager care a făcut scandal în avion în timpul unui zbor, după ce a consumat alcool, a fost legat de scaun cu centurile de siguranță.

Bărbatul a încerca să deschidă ușa aeronavei, iar piloții au fost nevoiți să aterizeze de urgență.

Zborurile lungi îi plictisesc pe mulți, tocmai de aceea unii preferă să citească în avion, să asculte muzică la căști, să se joace pe tabletă sau... să consume alcool ca să treacă timpul mai repede. Ultima dintre activități este cea mai stupidă dintre toate. sînt persoane care nu au simțul răspunderii și beau fără măsură, iar apoi devin agresive și deranjează ceilalți pasageri sau personalul de bord.

Este și cazul lui Vadim Bondar, anestezist de profesie, care s-a gîndit că ar fi o idee bună să dea pe gît o sticlă de rom, în timpul unei curse aeriene de la Bangkok la Moscova. În vîrstă de 43 de ani, bărbatul a devenit agresiv după ce alcoolul i s-a urcat la cap și a început să vorbească urît.


Pasagerul agresiv a încercat să deschidă ușa aeronavei în zbor. Cetățeanul turmentat nu a ținut cont de faptul că are o profesie respectabilă, nici că îi deranjează pe ceilalți pasageri. S-a ridicat de pe scaunul lui și a încercat să deschidă ușa, moment în care mai multe persoane au sărit asupra lui și l-au pus la podea.

Nu se știe ce nemulțumiri a avut sau de ce a vrut să deschidă ușa în zbor, dar pentru că devenea tot mai periculos și pentru că avionul trebuia să ajungă la sol pentru a fi predat autorităților, cîțiva ruși și un norvegian l-au legat cu centurile de siguranță de scaunul unei stewardese.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load