TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Savchenko: ”Autoritățile ucrainene au mințit participanții la acțiunile militare din Donbass”

Fostul deputat al Radei Supreme, Nadezhda Savchenko, în emisia postului de televiziune ”Наш” a declarat că autoritățile ucrainene din ultimii ani "au scuipat" pe participanții la acțiunile militare din Donbass și, de asemenea, i-au înșelat cu pămîntul promis.

Potrivit ei, incidente în care autoritățile fură terenuri de la participanții la operațiunile militare din estul Ucrainei au loc peste tot. "Mâine veți face lobby pentru o lege care să vîndă terenuri, să deschidă o piață, să le vîndă străinilor. Nu subminați moralul prin asta?",- a spus ea.

Savchenko a remarcat că, după Maidan, mulți locuitori ai țării erau optimiști, de aceea în războiul din Donbass au plecat atît de mulți voluntari. "Nu va mai fi așa de data asta. Nu va fi, pentru că șapte ani au arătat cum guvernul știe să ”scuipe” pe participanții la Operațiunea antiteroristă și pe oameni", a spus politicianul.

Anterior, Savchenko a prezis că, după președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, țara se va intra într-o perioadă de "ruine și pogromuri". În opinia sa, epoca "stagnării" în domeniul infrastructurii în țară nu a dispărut. Ea a spus că țara se află într-un "colaps total."

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load