COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șapte chinezoaice au hotărît să-și realizeze visul împreună (FOTO)

Șapte chinezoaice au hotărît să-și realizeze visul împreună (FOTO)

Prietenia adevărată există – o demonstrează șapte femei din orașul portuar Guangzhou, China, care au susținut testul timpului și chiar și-au împlinit visul împreună.

Deși a pornit de la o simplă glumă și o discuție obișnuită, cele șapte au reușit să cumpere o casă a lor exact cum și-o imaginau.

Femeile și-au „construit” prietenia încă de acum 20 de ani, cînd au făcut cunoștință la locul de muncă. Anii și familiile, însă, le-au furat cîte puțin din timpul petrecut împreună, iar întîlnirile și discuțiile erau tot mai rare.


„Nu-i nimic, vom reuși să le facem pe toate la bătrînețe”, spuse una dintre cele șapte în glumă, care a devenit începutul unui fapt împlinit, transmite observator.tv.

Prietenele au găsit un conac vechi care se afla într-o suburbie, au colectat toate economiile ce le aveau de ani buni, au cumpărat casa mult visată și au început să reamenajeze locul. Cele șapte au investit 4 milioane de yuani (aproape 590.000 de dolari) pentru ca să ducă la bun sfîrșit reparația totală.

Casa are trei etaje, la cele superioare au fost amenajate şapte dormitoare, iar locuința mai dispune de o piscină, un pavilion de ceai şi o bucătărie uriaşă. Aproape fiecare dintre camere are ferestre uriaşe, de unde se pot vedea peisaje superbe: cum se ridică ceaţa sau cum răsare soarele.

Încă de la început, chinezoaicele și-au propus să trăiască aici la bătrînețe, cînd vor mai crește copiii fiecăreia. Între timp, ele și-au pus în plan ca, pînă la pensie, fiecare dintre ele să învețe să facă cîte ceva: să gătească, să trateze prin medicină tradiţională sau să se ocupe de agricultură – astfel încît să nu fie nevoite să depindă de cineva.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load