X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

San Marino le va oferi turiştilor posibilitatea de a se imuniza cu vaccinul anti-COVID-19 Sputnik V

13 mai. 2021,, 21:00   Externe
2122 0

San Marino, un microstat înconjurat de Italia, a informat miercuri că va oferi în curînd vizitatorilor vaccinul anti-COVID-19 Sputnik V, fabricat în Rusia, informează DPA.

Liniile generale ale planului pentru programul de vaccinare au fost confirmate de Ministerul Afacerilor Externe din San Marino. Mai multe detalii despre schema de stimulare a turismului vor fi anunţate în curînd, a precizat un purtător de cuvînt.

Rezervarea unei camere de hotel plus administrarea unei doze de Sputnik V vor fi posibile de luni, a raportat agenţia de presă Ansa. San Marino ar urma să perceapă 50 de euro (60 de dolari) pentru cele două doze necesare unei imunizări complete.

Potrivit Ansa, un turist care doreşte să se vaccineze trebuie să rezerve o cameră de hotel pentru cel puţin trei nopţi cu cel puţin o săptămînă înainte de sosire, iar apoi, circa 21 de zile mai tîrziu, să rezerve din nou o cameră de hotel pentru minim trei nopţi.

San Marino, cu o populaţie de aproximativ 33.000 de locuitori, nu este membru al UE.


Republica este înconjurată de Italia şi se află lîngă oraşul Rimini, de la Marea Adriatică.

În prezent nu există pacienţi cu COVID-19 trataţi într-un spital din San Marino, iar o mare parte dintre rezidenţi a fost deja
vaccinată cu Sputnik V.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?