Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

San Marino a învins COVID-19 cu ajutorul Sputnik V

11 mai. 2021,, 09:45   Externe
2530 1

Vaccinul Sputnik V împotriva coronavirusului și-a arătat eficacitatea în lupta împotriva pandemiei, cînd țara europeană San Marino nu s-a condus de motive politice la vaccinare.

Despre acest lucru a declarat șeful Fondului rus de investiții directe (RDIF), Kirill Dmitriev, la postul de televiziune "Rusia-24".

"Exemplul vaccinării în San Marino arată nu numai faptul că Sputnik V este un vaccin eficient, dar și că în inima Europei, dacă e să uităm de politică, dacă e să uităm de încercările de a ține Rusia, dar de a folosi Sputnik V, poate fi obținut rezultatul pe care îl are San Marino, iar acesta este rezultatul primei țări europene care a învins în totalitate COVID-19", a spus el.

Anterior, RDIF a anunțat că folosirea vaccinului Sputnik V a permis San Marino să devină prima țară din Europa care a învins coronavirusului și să reducă rata de infectare, precum și să reducă rata de deces din cauza coronavirusului la zero. În țară a fost închisă secția destinată tratamentului pacienților cu COVID-19, scrie TASS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?