TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Salvare dramatică în Turcia: o mamă și-a aruncat copiii de la etajul 3

Patru copiii au fost salvați dintr-un incendiu care a cuprins, miercuri, un bloc din Istanbul, după ce mama lor le-a dat drumul pe geam în păturile întinse de trecătorii adunați la fața locului, relatează publicația turcă Duvar, citată de HotNews.

Oamenii au auzit strigătele femeii și s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe aceștia să iasă din apartamentul cuprins de flăcări. „Am auzit țipete în timp ce eram la muncă și am văzut copiii la fereastră, transmite libertatea.ro.

Am adunat o mulțime de pături, le-au salvat viața, pentru că au sărit pe pături”, a spus un martor pe nume Yalçın Koçak. Mama celor patru copii le-a dat acestora drumul de la etajul trei, direct în păturile întinse de vecini. Aceștia au scăpat fără răni grave. Un martor a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil. Vă avertizăm că urmează imagini cu posibil impact emoțional.

Potrivit sursei citate, șase copii și doi adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital, în urma incendiului provocat de un scurtcircuit.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load