De pregătirea hamburgerilor răspunde robotul, care, prin intermediul unor recipiente și mecanisme speciale, colectează felurile de bucate după principiul transportorului. Utilizarea mașinii permite prepararea hamburgerilor exact de aceeași mărime, în strictă conformitate cu rețeta. În interiorul "bucătarului" se află aproximativ 20 de minicalculatoare, 50 de mecanisme și aproximativ 350 de senzori.
Localul este, de asemenea, deservit de mai multe persoane care au grijă de ordine, încarcă ingredientele în mașină și servesc mîncare vizitatorilor. Potrivit proprietarului Creatorului, restaurantul folosește produse proaspete și de cea mai înaltă calitate, dar economisește la gătit. Datorită automatizării, instituția poate vinde hamburgeri cu 5-6 de dolari, în timp ce în alte restaurante un astfel de aperitiv costă 10-12 dolari.
Aceasta nu este prima dată cînd roboții înlocuiesc bucătarii. De exemplu, la Boston mașinile au învățat să pregătească în mod independent supe și felul doi. În California s-a deschis o cafenea unde un barman robot servește aproximativ 120 de cești de cafea pe oră.
Adăuga comentariu