COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rusia va crea un registru al pedofililor

Ombudsmanul copiilor din Federația Rusă Anna Kuznețova se pronunță pentru supravegherea constantă, pe tot parcursul vieții a pedofililor și crearea unui registru al acestora pentru combaterea infracțiunilor împotriva minorilor.

Potrivit ria.ru, ea a făcut o astfel de declarație după moartea celor două fetițe din regiunea Iaroslavl.

Anterior, Kuznețova, în raportul său anual, a propus stabilirea unei supravegheri administrative nelimitate asupra pedofililor după plasarea acestora în libertate.

„Două surori au murit la Iaroslavl. O crimă teribilă. Autorul acestei atrocități nu a fost încă găsit. Se știe că anterior a fost condamnat pentru viol și uciderea unui copil. Acum încă 2 fete au devenit victimele lui. Cît timp va mai dura? Se cer mecanisme eficiente urgente pentru combaterea infracțiunilor împotriva minorilor. Am vorbit de mai multe ori, am trimis propunerile noastre privind supravegherea administrativă pe tot parcursul vieții asupra pedofililor, privind crearea unui registru special. Copiii mor, să luăm aceste sau alte măsuri pentru a proteja copiii!”, a scris ombudsmanul pe Instagram.

Kuznețova a calificat uciderea celor două fetițe de la Rîbinsk drept o crimă inumană.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load