COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Rusia: Momentul în care oamenii mută un camion ca să treacă o ambulanță

23 iul. 17:15   În lume
1390 0

O mulțime de oameni și-a propus să mute un camion răsturnat în apropiere de orașul Novorosiisk, pentru a permite trecerea ambulanței.

Precum au scris pe rețelele de socializare martorii de la fața locului, echipa de medici transporta un copil de un an și jumătate în stare gravă de la Novorosiisk la Anapa, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Pe un anumit segment al autostrăzii s-a produs un accident grav, în urma căruia camionul s-a răsturnat și a blocat circulația.

Drept urmare, o mulțime de mașini s-a adunat pe drum. Șoferii care au văzut ambulanța luminînd intermitent au început să se alinieze la extremele acostamentului. Dar mașina medicilor nu putea ocoli vehiculul răsturnat.

Imediat toți conducătorii de mașini și șoferul ambulanței au ieșit și, prin eforturi comune, au reușit să împingă camionul, iar ambulanța și-a continuat drumul.


Canalul Teletype Krasnodar Telegram a remarcat că acum totul este în regulă cu copilul. "Echipa de ambulanță le mulțumește tuturor celor care au sărit în ajutor", se arată în mesaj.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽