X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

Rusia califică drept sabotaj incendiulși detonarea muniției la un depozit din Crimeea

16 aug. 14:15   Război în Ucraina
1525 0

Incendiul și detonarea muniției la un depozit din regiunea Dzhankoy din Crimeea s-au produs ca urmare a unui sabotaj. Despre aceasta raportează Ministerul rus al Apărării, relatează TASS.

Departamentul a remarcat că pagubele au fost cauzate mai multor instalații civile, inclusiv linii electrice, o centrală electrică și o cale ferată.

„În dimineața zilei de 16 august, în urma unui sabotaj, un depozit militar din apropierea satului Dzhankoy a fost avariat. Nu există persoane grav rănite”, a spus Ministerul Apărării.

Acum experții au început să ia toate măsurile necesare pentru a elimina consecințele sabotajului în Crimeea, a menționat ministerul.

Anterior, autoritățile peninsulei au spus că porțiunea de cale ferată, avariată din cauza detonării muniției, va fi restabilită într-o zi. Potrivit șefului Crimeei, Serghei Aksyonov, traficul trenurilor în districtul Dzhankoy se va relua după finalizarea tuturor măsurilor de securitate necesare.
Înainte de aceasta, Aksyonov a spus că, din cauza exploziilor, autoritățile au decis să scurteze ruta trenurilor care călătoresc spre Crimeea din Rusia continentală.


Muniția din nordul Crimeei a detonat în dimineața de marți, 16 august. Șeful peninsulei, care a ajuns la locul incidentului, a anunțat două victime. Aksyonov a asigurat că acum nimic nu le amenință viața și sănătatea.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав