Coronavirus stiri: 8124
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 899

Rusia a numit termenele desfășurării operațiunii speciale în Ucraina

29 iun. 07:50   Război în Ucraina
4479

Dmitri Poleanski, primul Reprezentant Permanent Adjunct al Rusiei la ONU, a spus pînă la ce etapă va dura operațiunea militară specială a Moscovei în Ucraina, transmite Noi.md cu referire la TASS.

La ședința Consiliului de securitate al ONU, Poleanski a numit termenul desfășurării operațiunii speciale a Rusiei în Ucraina și a anunțat continuarea acesteia pînă la atingerea obiectivelor.

”Am lansat operațiunea militară specială pentru a opri deschiderile de foc în Donbass de către Ucraina, astfel încît de pe teritoriul acestei țări, care a fost transformată cu ajutorul țărilor occidentale în una anti-Rusia, precum și din partea conducerii sale naționaliste, să nu mai vină amenințări atît în adresa Rusiei, cît și a locuitorilor din sudul și sud-estul Ucrainei

Despre perioada desfășurării operațiunii speciale în Ucraina a vorbit și Alexei Polișciuk, directorul celui de-al doilea departament CSI al Ministerului rus de Externe. El a subliniat că Moscova este interesată de eliberarea cît mai curînd a Donbass-ului. Potrivit diplomatului, operațiunea specială se desfășoară conform planului și își va atinge obiectivele.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав