Criza energetică stiri: 1689
Cutremure stiri: 303
Eurovision stiri: 412

Rusia a numit SUA un obstacol în calea revenirii la dialog între Moscova și Kiev

8 dec. 2022,, 15:00   Război în Ucraina
1583 1

Acțiunile SUA sînt menite să împiedice Kievul să revină la dialogul cu Moscova.

Acest lucru a fost declarat de ministrul adjunct de Уxterne al Rusiei, Serghei Riabkov, la postul de televiziune Russia 24.

Potrivit diplomatului, demersurile concrete ale Washingtonului „sînt capabile să anuleze complet orice perspective de revenire la dialogul politic sub formatul negocierilor”. El a menționat că Statele Unite au încurajat ferm Kievul să escaladeze conflictul cu Moscova.

„Aceste planuri vor fi sortite eșecului, ca tot ceea ce au conceput în acest sens și în acest sens pînă acum”, a subliniat Ryabkov, vorbind despre încercările Occidentului de a crea obstacole în negocierile ruso-ucrainene. Diplomatul a subliniat că, în ciuda acestor interferențe, obiectivele operațiunii militare speciale ruse vor fi atinse.

La începutul lunii noiembrie, politologul Dmitri Levy a descris modul în care Washington a făcut bani din conflictul din Ucraina. Potrivit acestuia, americanii au făcut întotdeauna bani din orice conflicte, iar în cazul Ucrainei, acest lucru se întîmplă în mare măsură prin vînzarea de arme și investiții în complexul militar-industrial, care au un efect pozitiv asupra economiei țării în ansamblu.

5
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий