COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rusia a anunțat un control neașteptat al trupelor

Rusia a anunțat un control neașteptat al trupelor

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat o verificare neașteptată a trupelor din circumscripțiile militare de Sud și de Vest, a declarat Ministerul Apărării al Federației Ruse.

După cum scrie ria.ru, este planificată evaluarea capacității acestora de a asigura securitatea în sud-vestul țării și nivelul de pregătire pentru exercițiile "Caucaz-2020", care urmează să aibă loc în septembrie.

Pentru aceasta au fost atrase peste 149 de mii de persoane și peste 26,8 mii de unități de tehnică, a relatat Ministrul Apărării, generalul armatei Serghei Șoigu, în cadrul unei ședințe cu componența de conducere a instituției.


"În cadrul inspecției este prevăzută desfășurarea cu trupele a 56 de exerciții tactice. Vor fi implicate 35 de poligoane și cîmpuri de instruire, 17 poligoane marine în apele Mării Negre și Caspice. În total, pentru inspecția neașteptată au fost implicate 149 755 de persoane, 26 820 de unități de armament și tehnică militară, 414 aparate de zbor, 106 corăbii și nave de asigurare", a precizat el.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load