COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

România: Dacian Cioloș, desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

11 oct. 21:15   În lume
1143 0

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni, după consultările de la Palatul Cotroceni, că a decis să îl desemneze pe liderul USR, Dacian Cioloș, pentru funcția de prim-ministru.

Anunțul a fost făcut astăzi, 11 octombrie, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis:

"În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. Este foarte important să se gestioneze situația pandemică, creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri să nu crească celelalte prețuri.

Este important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate.


Am reiterat importanța pregătirilor pentru situația de iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile importante pentru români, nu certurile politice.

Formațiunile au venit cu diferite abordări, propuneri.

Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș", a menționat Iohannis, potrivit digi24.ro.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X