COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6861

Rogozin zice că are ce discuta cu șeful NASA

22 sep. 08:07   În lume
900 5

Șeful Roscosmos Rogozin a declarat că are despre ce să vorbească la o întîlnire cu șeful NASA, relatează Noi.md.

Directorul general al Roscosmos, Dmitri Rogozin, a răspuns la declarația șefului NASA, Bill Nelson, privind dorința sa de a veni la Moscova cît mai curînd posibil. Mesajul corespunzător a apărut pe canalul Telegram al șefului corporației de stat.

„Avem ce discuta”, a scris Rogozin.
Anterior, șeful NASA a spus că așteaptă cu nerăbdare să vină la Moscova și să se întîlnească cu Rogozin. „Cît mai curînd posibil, în funcție de situația cu COVID”, a spus el, cînd a fost întrebat despre momentul vizitei sale în Rusia. Nelson a mai adăugat că este vaccinat. „Așteptăm cu nerăbdare să mergem la Moscova și să ne întîlnim cu Rogozin”, a precizat el.

În iunie, Rogozin a anunțat că îi va cere lui Nelson să-l convingă pe Președintele SUA, Joe Biden, de necesitatea „calmării” susținătorilor sancțiunilor împotriva întreprinderilor rusești. „Îl voi cere să se întîlnească cu Președintele Joe Biden, pentru ca împreună să dea instrucțiunile necesare luptătorilor lor pentru sancțiuni, astfel încît să se calmeze în cele din urmă”, a explicat Rogozin.

El a concluzionat că Nelson este un om „înțelept, experimentat, în vîrstă”, așa că trebuie să înțeleagă acest lucru.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽