Criza energetică stiri: 487
Biden - Putin stiri: 145

Reguli pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

30 sep. 2021,, 15:30   În lume
1445 0

Comitetul Internaţional Olimpic a anunţat că la JO de iarnă de la Beijing nu vor putea asista spectatori străini şi că sportivii nevaccinaţi vor fi nevoiţi să stea 21 de zile în carantină după sosirea în China.

Participanţii la JO care sînt vaccinaţi complet vor intra în “bula” pentru competiţie, în care vor fi testaţi în fiecare zi pentru coronavirus, scrie prosport.ro.

Sportivilor care vor prezenta documente medicale care să justifice exceptarea lor de la vaccinare li se vor analiza cazurile. Vor fi acceptate toate vaccinurile recunoscute de Organizaţia Mondială a Sănătăţii sau de alte organizaţii internaţionale.

Jocurile Olimpice de Iarnă din China după modelul Japoniei! Străinii nu pot cumpăra bilete, iar carantina pentru nevaccinați e de 21 de zile

Jocurile de Iarnă, care vor avea loc în februarie 2022, vor include mai multe politici sanitare COVID-19 care erau în vigoare pentru Jocurile de Vară de la Tokyo.


În ceea ce privește politica de vaccinare, sportivilor și participanților la jocuri nu li se va cere să fie complet vaccinați, dar cei care nu sînt, vor trebui să facă o carantină de 21 de zile la sosirea la Beijing.

Un sistem similar cu bule olimpice va exista la Beijing, iar participanții și personalul vor fi supuși testării zilnice COVID-19, susține CIO.

Beijingul va găzdui Jocurile Olimpice de iarnă în perioada 4-20 februarie 2022 și Jocurile Paralimpice în perioada 4-13 martie 2022.

Mai multe detalii despre planurile organizatorilor vor fi incluse în manualele livrate sportivilor care ajung la Beijing și care vor fi tipărite în noiembrie și decembrie. Vaccinarea nu este obligatorie pentru Jocurile de la Beijing, dar unele comitete olimpice naționale, inclusiv cea a Statelor Unite, impun vaccinarea obligatorie a tuturor membrilor echipei pentru Beijing.

China a declarat miercuri că 1,05 miliarde de persoane au fost complet vaccinate cu ambele doze.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X