Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1727

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va vaccina împotriva Covid-19

6 dec. 2020,, 17:30   Război în Ucraina
5235 0

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va primi în săptămînile viitoare vaccinul Pfizer-BioNTech, care tocmai a obţinut aprobarea autorităţilor sanitare britanice, a indicat presa britanică sîmbătă seara, potrivit AFP şi publicaţiei belgiene La Libre.

Suverana, în vîrstă de 94 de ani, şi soţul său, prinţul Philip, 99 de ani, vor fi amîndoi vaccinaţi cu prioritate din cauza vîrstei lor şi nu în virtutea unui tratament preferenţial, a indicat publicaţia Mail on Sunday, citează Agerpres.

Potrivit ziarului, aceşti membri mai în vîrsta ai familiei regale vor face publică această vaccinare pentru a "încuraja cît mai mulţi oameni să se vaccineze", deoarece autorităţile se tem că militanţii antivaccin ar putea să semene îndoieli în rîndurile populaţiei.

Marea Britanie a dat undă verde unui vaccin anticoronavirus, dezvoltat de laboratoarele Pfizer ş BioNTech, în vederea unei campanii de vaccinare care va începe în rîndul celor mai în vîrstă persoane şi mai vulnerabile categorii.

Palatul Buckingham nu a răspuns imediat la o solicitare de comentariu pentru AFP.


Daily Mirror afirmă, la rîndul său, că mai multe celebrităţi din Regatul Unit s-au angajat public să fie vaccinate pentru a sprijini aceasta campanie de vaccinare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий