Regină a frumuseții din Rusia, despre căsătoria cu un fost rege al Malaysiei

Regină a frumuseții din Rusia, despre căsătoria cu un fost rege al Malaysiei

O fostă Miss Moscova, care s-a căsătorit cu Regele din Malaysia, a postat pe o rețea socială prima fotografie de la nuntă, punînd astfel capăt speculațiilor și zvonurilor legate de cuplu, toate amplificate de abdicarea regelui din luna ianuarie.


Rihana Oksana Petra, 25 de ani, a ales Instagramul și nu o revistă glossy pentru a-și dezvălui fotografiile celor două ceremonii de nuntă care au avut loc în Malaysia și Rusia. Rihana s-a căsătorit cu sultanul Mohammad V Faris Petra, de 49 de ani.


Zvonurile despre căsătoria celor doi au apărut anul trecut și s-au amplificat la începutul acestui an, după ce regele a abdicat, lucru care s-a întîmplat prima dată în istoria țării.


Palatul Regal nu a făcut nicio declarație oficială despre căsătorie și nu a oferit nicio explicație pentru abdicare.


„Înălțimea sa a lucrat pentru a-și îndeplini toate responsabilitățile care i-au fost încredințate ca șef de stat, servind drept pilon al stabilității”, se precizează într-un comunicat.


În primul sa postare pe Instagram, Rihana, fostă regină a frumuseții care s-a convertit la islam pentru soțul ei, spune că acum este „fericită să împărtășească momentele din viața mea" cu fanii ei. Ea a spus și cum și-a cunoscut soțul. „Ne-am întîlnit în primăvara anului 2017 în Europa. La acea vreme colaboram cu prietenul nostru comun, bijutierul Jacob Arabo. După eveniment, am mers la cină, unde am întîlnit un bărbat care s-a prezentat drept rege al Malausiei.Am luat-o ca o glumă și am glumit spunîndu-i că sînt regina Moscovei. Am vorbit toată seara și am schimbat numere de telefon”, a spus Rihana.


La începutul acestui an, presa din Malaysia a scris despre tensiuni între palat și guvern. Malaysia are nouă case regale care ocupă tronul prin rotație. Regele Mohamed V, care și-a început domnia în decembrie 2016, urma să stea pe tron pînă decembrie 2021.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load