COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6907
Coronavirus stiri: 7676

Reacția lui Zelenski după tentativa de asasinat: „Să-mi dai «bună ziua» cu focuri de armă arată slăbiciune”

22 sep. 14:55   În lume
1622 2

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, spune că nu știe cine s-a aflat în spatele tentativei de asasinat asupra consilierului săi, miercuri, dar că „ar putea fi vorba de puteri interne sau externe”, relatează Reuters. În același timp, Kremlinul a transmis că „orice sugestii că Rusia ar fi implicată în această tentativă nu au nicio legătură cu realitatea”.

Primul oficial ucrainean care a sugerat implicarea Rusiei a fost șeful partidului lui Zelenski, Oleksandr Korniienko.

Purtătorul de cuvînt al Kremlinul, Dmitri Peskov, a reacționat la acuzații, spunînd că „nu au nicio legătură cu realitatea”, notează Digi24.

Volodimir Zelenski, aflat în acest timp la Adunarea Generală a ONU, a spus că nu știe cine s-a aflat în spatele atacului, dar a vorbit de posibilitatea ca el să fi fost pus în aplicare de „puteri interne sau externe”.

„Sincer, nu știu cine se află în spatele acestui atac. Cine sînt aceste puteri? Poate sînt interne, poate externe. Să-mi dai bună ziua cu focuri de armă din pădure țintite spre mașina prietenului meu înseamnă slăbiciune”, a declarat președintele Ucrainei.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽