Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Răspunsul Madonnei, după ce un fan a dat-o în judecată pentru întîrziere la concert

13 noi. 2019,, 00:30   Externe
3635 0

Un admirator al vedetei pop Madonna a dat-o în judecată pe artistă şi compania Live Nation pentru a fi amînat cu două ore un concert al său din cadrul turneului ei "Madame X", lucru la care ea a răspuns: "O regină nu ajunge niciodată tîrziu", relatează EFE.

Potrivit unui videoclip postat pe contul său de Twitter, Madonna a răspuns astfel după concertul ei de sîmbătă din Las Vegas.

Interpreta hitului 'Material Girl', aşezată pe pian şi balasîndu-şi picioarele tonifiate, le-a declarat admiratorilor că trebuie "să înţeleagă" că "o regină nu ajunge niciodată tîrziu", ceea ce mass-media au interpretat drept un răspuns la denunţul în tribunal prezentat de un fan al său în comitatul Miami-Dade.

Cel care a depus plîngerea este Nate Hollander, care în august a cumpărat bilete pentru a merge la concertul Madonnei din 17 decembrie la sala Fillmore din Miami Beach.

Ora de începere a concertului era 20:30 cînd a cumpărat el biletele, însă în octombrie a fost schimbată la 22:30 de organizatorii, care - potrivit plîngerii depuse - nu au oferit deocamdată posibilitatea de a restitui banii celor care nu sînt dispuşi să stea atît de tîrziu noaptea la Miami.

Plîngerea a fost prezentată, potrivit CNN, săptămîna trecută la un tribunal din Miami Dade.

Hollander subliniază că a încercat să vîndă biletele, fără să piardă din bani, dar i-a fost "'imposibil", deoarece preţurile au scăzut odată cu amînarea cu două ore a începerii concertului.

Bărbatul susţine că a plătit 1.024,95 de dolari pentru două bilete pentru unul dintre cele şapte concerte ale turneului 'Madame X', programate la Fillmore Miami Beach At Jackie Gleason Theater, între 14 şi 22 decembrie.

Toate concertele din Miami Beach încep la orele 22:30, potrivit site-ului turneului 'Madame X'.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?