X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Putin si Lukasenko au facut echipa intr-un meci de hochei pe gheata

30 dec. 2021,, 18:45   Război în Ucraina
2180 6

Președinții Rusiei și Belarusului, Vladimir Putin și Alexander Lukașenko, au jucat un meci amical de hochei pe gheață la Sankt Petersburg, după discuțiile diplomatice dintre cei doi șefi de stat.

Putin a purtat tricoul cu numărul 11, în timp ce Lukașenko a avut numărul 1. Cele două echipe au fost completate de jucători cunoscuți de hochei pe gheață, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Profimedia

Putin și Lukașenko au jucat pentru „Echipa albă”, împotriva „Echipei roșii”. Și-au învins adversarii cu 18-7. Putin a marcat 7 puncte, Lukașenko doar 2, iar fiul acestuia de 17 ani - 4.

Miercuri, cei doi președinți au luat parte la un summit, în Sankt Petersburg. Lukașenko și-a prelungit cu o zi șederea în Rusia tocmai pentru juca hochei împreună cu Putin.


Cei doi au mai jucat împreună hochei și în 2020, la începutul anului, în stațiunea Soci. Și atunci au făcut parte din aceeași echipă.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?