COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Putin, reflectat în ochelarii lui Biden pe coperta Time

11 iun. 17:22   În lume
1747 0

Revista săptămînală americană Time a plasat pe coperta noului număr imaginea Președintelui SUA, Joe Biden, în ochelarii căruia se reflectă liderul rus Vladimir Putin. Acest lucru a fost relatat pe pagina Twitter a publicației.

Coperta și principalele subiecte ale publicației sînt dedicate viitorului summit al celor doi lideri de la Geneva. Imaginea prezintă fața lui Biden în ochelari de soare, în care apare adesea la evenimente. Reflecția lui Putin este vizibilă în ochelari.

„Biden împotriva lui Putin”, se arată în publicație. Pe lîngă aceasta, pe coperta revistei au fost plasate titlurile mai multor articole din număr, care sînt dedicate relațiilor dintre Rusia și Statele Unite, lui Putin și modului în care Biden va negocia cu liderul rus.

Summitul Putin-Biden va avea loc la Villa La Grange din Geneva, Elveția, pe 16 iunie. Evenimentul comun dintre liderii celor două țări va fi primul de cînd Biden a preluat funcția. Călătoria lui Putin la Geneva va fi prima vizită a Președintelui rus în străinătate din ianuarie 2020.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽