COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Putin nu va participa la niciun eveniment în persoană în perioada declarată nelucrătoare în Rusia

22 oct. 05:00   În lume
1252 0

Preşedintele rus Vladimir Putin nu va participa la niciun eveniment în persoană în perioada nelucrătoare decretată în Rusia, din 30 octombrie pînă pe 7 noiembrie, din cauza agravării pandemiei de COVID-19, a anunţat joi Kremlinul.

"Preşedintele îşi va continua munca prin videoconferinţă (...), evenimente în persoană, dată fiind situaţia epidemiologică dificilă, nu vor avea loc", a declarat purtătorul de cuvînt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Preşedintele rus Vladimir Putin a dispus miercuri o săptămînă de concediu plătit pentru toţi cetăţenii între 30 octombrie şi 7 noiembrie pentru a încerca limitarea valului epidemic de COVID-19 în Rusia.

"Bineînţeles, susţin propunerea de a declara perioada dintre 30 octombrie şi 7 noiembrie ca nelucrătoare", a declarat Putin. Şeful statului rus a făcut aceste declaraţii la o întîlnire televizată cu oficiali ai guvernului, precizînd că perioada de zile nelucrătoare ar putea începe mai devreme sau ar putea fi prelungită în anumite regiuni dacă situaţia epidemică o justifică.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X