Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 937

Putin: „Într-un om totul trebuie să armonizeze: și sufletul, și trupul”

30 iun. 11:45   Război în Ucraina
1862

Președintele rus Vladimir Putin a comentat despre discuțiile liderilor G7 despre fotografia lor cu pieptul gol călare și despre exprimarea dorinței de a se dezbraca pentru fotografie.

„Nu știu cum au vrut să se dezbrace: pînă la talie, sub talie, dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare”, a spus Vladimir Putin.

Pe 26 iunie, șefii G7, șezînd la masa de prînz, și-au adus aminte de liderul rus. Pregătindu-se să fie fotografiat, premierul britanic Boris Johnson i-a întrebat pe ceilalți dacă să-și păstreze jachetele sau să le scoată pentru a arăta mai cool decît liderul rus. Ulterior, premierul canadian Justin Trudeau a spus că vor organiza un spectacol de călărie cu pieptul gol, în timp ce Johnson a spus că ar trebui să-și etaleze mușchii pieptului.

Vladimir Putin, comentînd acest episod, a reamintit replicile poetului Aleksandr Pușkin că poți fi om de afaceri și să te gîndești la frumusețea unghiilor.

"Sînt de acord cu asta. Într-o persoană, totul ar trebui să fie armonios: atît sufletul, cît și trupul. Dar pentru ca totul să fie atît de armonios, trebuie să renunți la abuzul de alcool și la alte obiceiuri proaste, să te apuci de cultură fizică și sport”, a adăugat Putin. El i-a lăudat pe liderii G7 pentru că au început măcar să vorbească despre dorința lor.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав