X 

Putin: "Focul războiului este alimentat intensiv"

21 iul. 19:15   Război în Ucraina
3881 0

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că SUA "beneficiază și de prelungirea la nesfîrșit a conflictului ucrainean".

"Judecînd după ceea ce se întîmplă în viața reală, elitele guvernante din SUA de astăzi fac exact acest lucru. În orice caz, ele acționează în această logică", a explicat Putin la o reuniune cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Rusiei.

"Dacă o astfel de politică corespunde sau nu intereselor adevărate, fundamentale ale poporului american este o mare întrebare, o întrebare retorică, bineînțeles, să-i lăsăm să decidă singuri", a mai spus șeful statului rus.

"Cu toate acestea, acum, focul războiului este alimentat cu insistență", a declarat liderul rus. El a atras atenția asupra faptului că Statele Unite "folosesc în acest scop ambițiile liderilor unor state din Europa de Est, care au transformat de mult timp ura față de Rusia, rusofobia în principala lor marfă de export și într-un instrument al politicii lor interne, iar acum vor să-și "tragă foloase" din tragedia ucraineană".

29
2
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?