TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Putin a vorbit despre capacitatea Internetului de a distruge societatea din interior

Internetul este capabil să distrugă societatea din interior, dacă nu va fi supus legilor morale. Despre aceasta a declarat președintele rus Vladimir Putin, relatează TASS.

"În general, el trebuie să se supună nu numai legilor, regulilor juridice, ci și legilor morale ale societății în care trăim. În caz contrar, această societate se va distruge din interior", a declarat șeful statului în cadrul unei întîlniri cu participanții la acțiunea de asistență reciprocă "Мы вместе".

După cum scrie lenta.ru, potrivit președintelui rus, el a avut multe discuții cu privire la anumite restricții pe Internet. Cu toate acestea, Internetul a pătruns deja în toate sferele vieții noastre, motiv pentru care ar trebuie să ținem cont de legile morale privind Rețeaua mondială, a spus Putin.

"Ne confruntăm nu numai cu îndemnuri de a ieși în stradă în cadrul unor evenimente neautorizate. Ce să ascundem? Ne confruntăm cu pornografia infantilă și prostituția pe Internet, distribuția de droguri, unde publicul țintă sînt copiii și adolescenții", a subliniat liderul rus. El a concluzionat că, în aceste cazuri, copiii sînt folosiți "ca instrument pentru a atinge obiectivele egoiste ale cuiva" și "ca sursă de profit."

Anterior, vorbind în cadrul Consiliului Ministerului Afacerilor Interne, Putin a cerut forțelor de securitate să "monitorizeze Internetul". Președintele a spus că în ultimii șase ani, numărul infracțiunilor informatice a crescut de nouă ori. De asemenea, el a ordonat Ministerului de Interne să stabilească cooperarea cu băncile, operatorii de telefonie mobilă și furnizorii de servicii de Internet.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load