COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7844

Putin a numit scopul principal al Rusiei

5 noi. 2020,, 09:40   În lume
2653 3

Scopul principal al Rusiei nu este ca să placă cuiva, ci să-și consolideze unitatea.

Despre acest lucru a declarat președintele rus Vladimir Putin, comentînd necesitatea de a scrie în Constituție conceptele de familie și protejarea valorilor tradiționale.

"Ați spus că cuiva nu-i place ceea ce facem. Acest lucru este foarte ciudat, pentru că noi nu nu încurcăm nimănui, dar reieșim din faptul că scopul nostru nu este de a plăcea cuiva, ci de a ne consolida", a declarat președintele, adresîndu-se unuia dintre participanții la întîlnirea cu reprezentanți ai confesiunilor religioase, care a avut loc miercuri, în format de videoconferință.

După cum anunță tass.ru, Putin a menționat că are în vedere consolidarea noastră spirituală, din interior. "Pe baza respectului față de ceilalți, reieșim din faptul că la fel de respectuos ne vor trata și pe noi", a menționat el.

La finalul întrevederii, șeful statului a mai menționat o lege care interzice insultarea sentimentelor credincioșilor. "Acest lucru este corect, am făcut alegerea potrivită. Dar nici măcar nu este vorba despre asta, nu este vorba despre legi, ci despre conștientizarea interioară a faptului că trăim într-un stat multinațional de peste o mie de ani și îl construim cu succes tocmai pentru că ne tratăm reciproc cu respect și dragoste", a conchis liderul rus.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X