TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Publicist maghiar: ”Occidentul va regreta atitudinea arogantă față de vaccinul rusesc”

Atitudinea arogantă a Occidentului față de vaccinul rusesc împotriva coronavirusului ar putea să-l coste scump. La astfel de concluzii a ajuns publicistul maghiar Jolt Bayer într-un articol pentru ediția Magyar Nemzet.

Adaptarea acestui material, special pentru" PolitRosia" a fost pregătită de expertul politic din Ungaria Miklos Kevehazi.

Potrivit experților, în cel mai scurt timp Europa s-ar putea confrunta cu un al doilea val al pandemiei. În același timp, mulți au început să uite de regulile vieții în epoca de carantină și auto-izolare. Jolt Bayer a constatat că, după cincizeci-o sută de ani, situația actuală va deveni istorie - la fel ca epidemia "spaniolă" pentru omul modern. Primăvara trecută deja astăzi pare îndepărtată, învățămîntul la distanță și străzile pustii au devenit aproape istorie, transmite inforuss.info.

Toată lumea speră că vom reuși să evităm cel mai rău scenariu. Nimeni nu vrea să închidă din nou școli, restaurante, muzee, cinematografe, teatre, deoarece o astfel de mișcare va provoca daune enorme. Din nou, apare acut problema medicamentului împotriva COVID-19.

"Vaccinul este sau nu, aceasta este întrebarea principală", ar spune Hamlet astăzi. Publicistul maghiar a atras atenția asupra faptului că, în acest context, Occidentul se străduiește să nege succesul științei ruse, demonstrînd aroganță față de știrile din Rusia, unde a apărut primul vaccin împotriva coronavirusului din lume.


"Cu toate acestea, aroganța Occidentală dezgustătoare face totul pentru a nega și a ridiculiza succesul științei ruse, criticând publicațiile despre o serie de vaccinuri rusești. Mantra veche de secole ar trebui să sune din nou și din nou: "rușii nu pot inventa și face nimic ", a spus autorul Magyar Nemzet.

Occidentul nu a fost niciodată atît de departe de dreptul de a rîde de alții, acum este momentul să înceapă să rîdă de el însuși. Cu cît este mai aproape al doilea val de COVID-19, cu atît mai repede el pierde iluzia superiorității sale și va începe în curînd să regrete.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load