Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Proteste în fața Ambasadei Rusiei de la Berlin. „Ucraina va rezista!”

23 feb. 2022,, 07:15   Război în Ucraina
2661 3

Protestatarii s-au adunat la Ambasada Rusiei de la Berlin pentru a-l critica pe liderul rus, Vladimir Putin, după ce acesta a primit astăzi permisiunea din partea Parlamentului de a folosi forța în afara Ucrainei, notează mediafax.ro.

Oamenii au fluturat steaguri ucrainene galben-albastre și scandau „Suntem uniți cu Ucraina!”. Aceștia s-au adunat în fața clădirii de lîngă Poarta Brandenburg, emblematică pentru capitala germană, marți seară.

Unii au ridicat pancarte pe care scriau „Ucraina va rezista”, „Spune nu lui Putin” sau „Implementează imediat sancțiuni”, în timp ce alții s-au înfășurat în steaguri ucrainene uriașe.

„Sunt aici pentru a protesta împotriva invadării Rusiei pe teritoriul nostru independent ucrainean”, a spus Victoria Baron, în vîrstă de 27 de ani, care s-a mutat la Odesa, Ucraina, vara trecută, pentru a lucra în cadrul unei companii de știință a datelor din Berlin, notează AP News.

„Este foarte important să ne susținem oamenii chiar dacă sîntem în străinătate”, a spus ea, adăugînd că a vorbit cu familia ei acasă aproape în fiecare zi și petrece ore întregi pe rețelele de socializare, urmărind cele mai recente evoluții.


Tînăra a fost foarte îngrijorată de viitorul Ucrainei și a spus că ea crede „în acest moment, totul este posibil”, inclusiv o posibilă îndreptare a trupelor ruse spre Ucraina continentală.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий