X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1669

Protasevici: "Am devenit moneda de schimb a Occidentului”

16 iun. 2021,, 08:43   Război în Ucraina
3328 3

Protestele din Belarus s-au încheiat. Și nu există premise pentru reluarea acestora. Despre acest lucru Roman Protasevici a declarat reporterilor în cadrul unei conferințe de presă a Ministerului de Externe.

Reamintim că tînărul a fost reținut după aterizarea avionului Ryanair la Minsk. El este acuzat de incitare la ură națională și de coordonarea revoltelor după alegerile prezidențiale. Opozantul a spus: am devenit moneda de schimb al Occidentului, transmite mir24.tv.

"Cu numele meu au încercat să promoveze sancțiunile Nord Stream. Scuzați-mă, unde sînt eu, un simplu jurnalist, și unde este Nord Stream? Înțeleg că am devenit un element al unui joc politic foarte mare", a spus opozantul.

La briefing au fost invitați toți jurnaliștii interesați, inclusiv mass-media străine. În același timp, jurnaliștii BBC au părăsit demonstrativ sala în semn de protest. În opinia lor, Roman a fost forțat să participe la eveniment. El, însă, a spus că cooperează benevol cu ancheta, iar locul în care se află acum este cel mai sigur.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий