Preşedintele stiri: 3607

Producătorul filmului Avatar a povestit despre ce va fi al doilea episod

2 iun. 2020,, 03:00   Război în Ucraina
4054 0

În timpul limitărilor actuale, regizorul și artiștii incronizării au lucrat asupra creării decorațiunilor și efectelor vizuale.

Producătorul american al filmului John Landau a dezvăluit detaliile complotului celei de-a doua părți a blockbuster-ului lui James Cameron Avatar, care este programată să iasă în cinematografe pentru anul 2021. Despre aceasta, miercuri, 27 mai, a anunțat portalul RNZ.

Potrivit acestuia, în a doua filmului, Jake (Sam Worthington) și Neytori (Zoe Saldan) vor avea o familie pe care protagoniștii trebuie să o salveze. Ei vor pătrunde în casa lor și vor explora diferite regiuni ale Pandorei.

"Majoritatea timpului vor petrece pe apă și în ea", a precizat producătorul.

Landau a menționat că realizatorii picturii intenționează să înceapă filmările în Noua Zeelandă săptămîna viitoare.


"Avem un plan bine gîndit și detaliat pentru a asigura echipei noastre siguranță în aceste momente dificile", a subliniat producătorul.

Potrivit lui, în Noua Zeelandă vor veni doar acei membri ai echipei de filmare, fără de care nu pot nicidecum, dar nu a precizat cine va merge.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий